Bij Allemaal Vitaal besteed ik aandacht wat jij nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Individuele Vitaliteitstraject:

Wil je een blijvende verandering in jouw leefstijl?

Dan is deze individuele begeleiding ideaal!
Gedurende dit vitaliteitstraject word je door mij als ervaren vitaliteitscoach begeleid. Ik geloof in een integrale aanpak voor al je leefstijl-vraagstukken. Daarbij denk en handel ik vanuit mijn vier pijlers: voeding, beweging, ontspanning en mindset.
Op basis van jouw hulpvraag wordt er een gedegen plan opgesteld voor 10 tot 12 weken. Deze termijn is nodig om een gedragsverandering te laten beklijven. En dat is natuurlijk wat je wilt!

Hierbij spreken we wekelijks af op mijn locatie of via beeldbellen. Deze 1 op 1 sessies duren 45 minuten. In deze gesprekken gaan we dieper in op de (sub)doelen, de opdrachten, en jou als persoon.
In de tussentijd werk je in jouw tijd, jouw omgeving, jouw tempo, verder aan je wensen door het uitvoeren van de opdrachten. Want uiteindelijk streven wij ernaar dat jij zelf de aanjager bent van jouw eigen veranderingen.

Het resultaat van deze investering zal zijn dat je zelf je verandering hebt mogen ervaren en dat je nieuw gedrag hebt aangeleerd op basis van jouw plan. Je hebt tijdens dit traject een eigen handboek gemaakt en dat biedt een mooie houvast voor na afloop.

Kortom met dit programma bereik je blijvende verandering in jouw leeftstijl!

Neem contact op voor vrijblijvende informatie of aanmelding: machteld@allemaalvitaal.com

Vitaliteitsprogramma ‘focus op vitaliteit’:
Wil jij een gezonde leefstijl die bij je past én goed uitvoerbaar is? Dat kan echt! Daarom heb ik een compleet en uniek vitaliteitsprogramma opgezet.
In dit programma leer je op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en mindset waar jouw mogelijkheden en kansen liggen. Je krijgt praktische en concrete adviezen en handvatten die je in je eigen omgeving direct kunt toepassen. Je werkt aan duurzame veranderingen zodat je sterk, fit en blij blijft!
De begeleiding vindt plaats door mij als ervaringsdeskundige en gecertificeerde vitaliteitstrainer.
Ik zet in op hoe je je energieker kunt gaan voelen. Daarvoor heb ik concrete methodieken en vaardigheden ontwikkeld.
Binnen 12 weken zullen er 6 bijeenkomsten zijn van 2 uur in Haarlem (bereikbaar met het ov) met veel persoonlijk aandacht. De bijeenkomsten zullen donderdagochtend en om de twee weken plaatsvinden, zodat je in je eigen omgeving de geleerde methodieken kunt toepassen en integreren in je dagelijkse leven.
Je bent 12 weken intensief bezig (in een kleine groep van max 5 deelnemers) met jouw vitaliteit, je wordt deskundig begeleid in een veilige omgeving. Je krijgt koffie en thee. Na drie maanden heb je een leefstijl verbetering ontwikkeld.
Het is mogelijk om tussentijdse Skype contact te hebben. Ook besteed ik aandacht aan follow up.

Let op: dit programma wordt ook online aangeboden, individueel of in groepsverband. Houd de website en social media in de gaten!

Review van cursist Pauline:
‘Je weet het allemaal wel, maar hoe pas je het in je dagelijkse ritme zodat het je ‘eigen’ wordt? De cursus Focus op Vitaliteit heeft mij enorm geholpen om via concrete doelstellingen vitaal te ‘zijn’. Een aanrader voor iedereen!’

Neem contact op voor vrijblijvende informatie of aanmelding: machteld@allemaalvitaal.com