Persoonlijke en vakkundig aandacht, begeleiding en nazorg maakt Allemaal Vitaal uniek.

Allemaal Vitaal organiseert regelmatig workshops. De opdrachtgevers zijn particulieren, basisscholen, gezondheidszorginstellingen.

Hieronder vind je meer algemene informatie over de workshops.

Workshop ‘Focus op vitaliteit
Verhoog je energie met kleine veranderingen voor een groots resultaat!In deze interactieve workshop gaan we achterhalen wat vitaliteit inhoudt. Ik zal jou inspireren en informeren. Je komt thuis met jouw eigen (overzichtelijke) concrete toepasbare doelen t.a.v. voeding, beweging, ontspanning en mindset.

Workshop voeding ‘Een goede basis’
Vind je jouw gezondheid ook zo belangrijk? Word je onrustig van de wirwar in de supermarkt en alle berichten die je leest en hoort over voeding? Aan het einde van de workshop heb je de basis helder als het gaat om een gezonde voedingsstijl en kun je stappen gaan maken om hierin op eenvoudige wijze verandering te brengen.

Inger, maart 2015
“: Ik vond dat jullie op een open en toegankelijke manier, zonder oordeel, iedere deelnemer uitnodigde om na te denken en te delen over haar eigen gezondheid. We werden gemotiveerd om onze doelen te stellen van wat we willen verbeteren om gezonder en vitaler te worden.”

Workshop ‘Kom in beweging’
Het is goed om je lijf elke dag te bewegen. Het geeft een fit, energiek en gezond gevoel. Ik geef je inzicht in een juist bewegingspatroon en hoe je op een makkelijke manier in huis, in het park actief kunt zijn. Na een informatief gedeelte gaan we aan de slag, dus trek je sportoutfit aan!

Workshop ‘Ontspannen doe je zo’
Het doen van ontspanningsoefeningen is een eenvoudige en bewezen effectieve manier om de balans in je lijf en hoofd te herstellen. Tijdens deze workshop ga ik, door middel van toegankelijke en lichaamsgerichte oefeningen, je laten ervaren hoe je thuis kunt ontspannen.

Workshop Mindset ‘Stuur je gedachten
In het drukke leven is er weinig ruimte voor reflectie. Hoe vaak stel jij jezelf de vraag wat vind ik belangrijk, hoe ga ik om met alle invloeden van buitenaf, zit ik lekker in mijn vel? Nog belangrijker hoe kan ik zelf zorgen voor positief gedachtegang? Met behulp van de methodiek “Cirkel van Invloed” zal je geïnspireerd raken en met voor jou toepasbare tips en inzichten naar huis gaan

Inspiratie Talk:
Allemaal komen we de universele thema’s in ons leven tegen. In ons werk, dagelijkse gang van zaken, sport, sociale activiteiten. Hoe ga jij om met deze thema’s? Hoe krijg je je team alle neuzen dezelfde kant op? Hoe zorg jij als werkgever ervoor dat de werknemers verantwoordelijkheid nemen? Hoe zorg jij ervoor dat je weer koers pakt in je eigen leven? Laat je inspireren door een talk van Machteld. Zij zet haar beperkingen in als metafoor om de toehoorders nieuwe inzichten te geven. Dit keer is het niet alleen luisteren, maar ook ervaren, delen en noteren. Je wordt getriggerd om na te denken over jouw eigen handelen. Na afloop ga je de deur uit met een verfrissende kijk op eigen functioneren.

Lees de Allemaal Vitaal flyer voor het aanbod aan inspiratie talks. 

Bekijk hier mijn TedTalk.

Lees hier artikel in de Margriet
Artikel in Margriet

Lees meer bij Machteld Cossee

Neem contact op voor meer informatie of aanmelding machteld@allemaalvitaal.com