Ik geloof dat we allemaal energiek en veerkrachtig kunnen worden om met het dagelijkse leven en onverwachte momenten in het leven om te kunnen gaan.

Ook als je lichamelijke uitdaging hebt. Samen kunnen we achterhalen op welke manieren je weer energie kan opdoen. Daar gebruik ik de vier pijlers voor: beweging, voeding, ontspanning en mindset.

Je hebt weer zin in het leven!
Daarvoor heb ik opleiding gedaan bij Chivo als Vitaliteitscoach. Daarnaast heb ik als consulent Werk en Inkomen en als re-integratieconsulent bij FNV Bondgenoten ruime ervaring opgedaan met coachen van zeer uitlopende mensen met dito vraagstukken. Tevens ben ik werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening als HR assistent.
Mijn opgedane werkervaring in de dienstverlening (zakelijk en particulier) en samen met mijn persoonlijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat de rode draad is in mijn leven: warme, oprechte interesse in onze medemens (groot en klein), waarbij integriteit centraal staat voor mij.

Door een progressieve aandoening ga ik geleidelijk minder horen en zien. Dit heeft mij ertoe gedwongen te zoeken naar balans in mijn energieniveau met mijn dagelijkse activiteiten met mijn actieve gezin. Deze zoektocht heeft mij bewust gemaakt wat vitaliteit inhoudt en hoe je je vitaal kunt voelen en je gezin daarin kunt enthousiasmeren.

In combinatie met de opleidingen, werkervaringen en levenservaringen mag ik mijzelf een professionele ervaringsdeskundige noemen. Mijn visie is: wat je doet is niet wie je bent, je creëert mogelijkheden door keuzes te maken.

Je vitaal voelen, dat gun ik iedereen en daar wil ik je heel graag bij ondersteunen.

Liefs, Machteld

Lees hier de Allemaal Vitaal flyer met beknopte informatie over de activiteiten: flyer

In de media:

TV commercial NN en Running Blind met Machteld

TedTalk
Artikel in Margriet
Filmpje Hardlopen
Tijd voor Max Tv

Artikel in de JAN Magazine JAN Magazine Levensverhaal

LinkedIn Machteld  Cossee