Zin in het leven!

We kunnen allemaal leren om veerkrachtig, energiek en bewust in het leven te staan. Oók als je te maken hebt met een lichamelijke/zintuigelijke uitdaging.

Hoe?

Kijk hieronder wat bij jou past!

(Of download de Allemaal Vitaal flyer voor beknopte informatie: flyer )

Coaching
Allemaal hebben we momenten in het leven dat we voelen dat je niet helemaal tevreden voelt.

Je wilt iets veranderen (bijvoorbeeld afvallen) maar het ontbreekt je aan energie, inzicht of houvast.

Je wilt meer tools om je energieker, fitter of zekerder te voelen.

Je wilt meer uit het leven halen!
Het is tijd om jouw leefstijl onder de loep te nemen.
Bij Allemaal Vitaal besteed ik aandacht aan alle facetten van jouw vitaliteit. Ik geloof dat lichaam je mindset voedt en je mindset je lichaam voedt.
Wil jij bijvoorbeeld afvallen? Aan calorie-en tellen of bepaalde voedingsmiddelen uitsluiten doe ik niet. Belangrijk vind ik dat we aandacht hebben aan wat jij nodig hebt om het resultaat te bereiken. De facetten voeding, beweging, mindset en ontspanning worden integraal ingezet.

Ga naar coaching

Advies
Allemaal komen we wel eens op een punt dat we graag meer informatie willen hebben over hoe we ons leven zodanig kunnen inrichten dat we meer energie en levenslust houden of krijgen.
Bij Allemaal Vitaal kan je terecht voor advies over specifieke onderwerpen met betrekking tot vitaliteit. Denk daarbij aan voeding, mindset, ontspanning, beweging.
Je kan persoonlijk advies ontvangen, of in groepsverband of via je werkgever.

Ga naar Advies

Inspiratie
Allemaal willen we ons laten inspireren. Dat is mogelijk bij Allemaal Vitaal. Ik heb ruime ervaring met het geven van workshops voor particulieren en voor zakelijke klanten. Onderwerpen die aanbod komen zijn uiteenlopend en gevarieerd. Van ‘gezonde traktaties maken’ tot aan ‘focus op vitaliteit’, en van ‘Waarom eten we’ tot aan ‘samen ontspannen’. Ik denk graag mee met de opdrachtgever en stellen een workshop of lezing samen.
Tevens kan Allemaal Vitaal een inspirerende bijdrage leveren aan jouw symposium. Laat je team of medewerkers eens nadenken over universele thema’s: grenzen aangeven, samenwerken, mogelijkheden creëren door keuze’s te maken. Machtelds professionele en persoonlijke levenservaringen worden ingezet als metafoor om deze onderwerpen uit te diepen.
Bekijk nu de TedTalk van Machteld Cossee

Ga naar inspiratie